Gratis bellen: 0800 21 013 Gratis offerte: aanvragen

GEREGISTREERD AANNEMER 05 16 10

Isolinvest zorgt ervoor dat isoleren betaalbaar blijft

Isolinvest zorgt ervoor dat isoleren betaalbaar blijft

U vernam het reeds via de media, een gebrek aan grondstoffen zorgt voor een schaarste aan polyurethaan. Hierdoor stijgen de prijzen van isolatiematerialen zoals deze van PIR-platen en PUR-schuim.

Isolinvest werkt vooral met minerale wol, wat een milieuvriendelijk product is en bovendien zowel thermisch als akoestisch goede eigenschappen heeft. Deze isolatiematerialen kunnen gebruikt worden voor zowel het hellend dak, zoldervloer als spouwmuren.

ISOLINVEST HELPT U DE PRIJSSTIJGING TE OMZEILEN

Voorlopig blijven de prijzen van de andere isolatiematerialen nog stabiel. Maar ook hier vreest men prijsstijgingen. Wees er als de kippen bij om nog van de huidige prijzen te genieten.

Bovendien heeft u dit jaar nog steeds een premie van 6€/m² wanneer u de werken door een erkend aannemer laat uitvoeren. De premies werden begin 2017 al teruggeschroefd en ook het belastingsvoordeel voor dakisolatie verdween. Welke voordelen zal u anno 2018 nog genieten?

Door uw woning correct te isoleren zal u ook fors besparen op uw energiefactuur. Een besparing tot 30% op uw factuur, dat voelt u ongetwijfeld. Naast een premie via de netbeheerder kan u ook via andere instanties subsidies bekomen.